Skip to content Skip to navigation

Welkom bij Onbeperkt aan de Slag

Het nieuwe jaar start goed. In 2016 is Onbeperkt aan de slag! [Haaglanden] de etalage van werkgevers uit de regio Haaglanden en het Regionaal Werkbedrijf. Samen zorgen deze partijen voor een inclusieve arbeidsmarkt waarin iedereen zijn of haar plek heeft.

Op Onbeperkt aan de slag zoeken werkgevers op basis van vacatures en werkzaamheden naar de juiste kandidaat. Dat deze kandidaat een beperking heeft is voor deze werkgevers geen probleem.

Werkzoekenden: zelfstandig of begeleid naar werk

Werkzoekenden kunnen zich melden op het platform en daar in een aantal stappen hun profiel aanmaken. Daarbij ontvangen ze meteen tips hoe ze aan het werk kunnen komen. De kandidaten kunnen zich laten begeleiden door  een (re-integratie)bureau naar keuze maar dat hoeft niet. Een werkzoekende kan ook zelfstandig het proces doorlopen. Op basis van het gemaakte profiel wordt er vervolgens gematcht op interessante en relevante vacatures van de werkgevers die zich op het platform bevinden én van werkgevers die een vacature op hun eigen website hebben geplaatst. Binnen het platform kan een kandidaat op basis van een leuke en geschikte vacature dan voor die specifieke werkgever zijn of haar profiel openzetten. Voor werkgevers buiten het platform kan het automatisch gegenereerde cv verstuurd worden.

Duurzame plaatsing door goede samenwerking

De begeleidende bureaus en overheidsinstanties kunnen zowel de werkzoekende als de werkgever begeleiden en faciliteren zodat er niet alleen een match is maar ook een duurzame plaatsing. Op deze manier wordt er samen met werkzoekenden, werkgevers, overheidsinstanties en bureaus gewerkt aan een echt inclusieve arbeidsmarkt.

Initiatiefnemers

Het platform Onbeperkt aan de slag is ontwikkeld door wijzijndeoplossing.nl in samenwerking met  TOOON, belangenvereniging voor Wajongers en Nuggers.

Meer informatie

Meer informatie kunt u vinden op de websites van Wijzijndeoplossing en de regionale website WerkgeversServicepunt Haaglanden/Zuid-Holland Centraal.

Stel je vraag aan Onbeperkt aan de Slag